top of page
Bröllopsfotograf-gotland.jpg

OM TANJA

Jag är en bildkonstnär som älskar färger, spännande miljöer och konst. Min resa mot skapande började när jag var 5 år och på dagis upptäckte att det fanns målarfärger - jag kunde spendera timmar med att måla porträtt av påhittade personer när jag hamnade i mitt kreativa flow. Det fick dock dröja ett bra tag. I min hemstad fanns det inga målerikurser som tog in barn yngre än 10. Eftersom jag var ambitiös och ville ha en fritidshobby satte min mamma mig i musikskolan. I 2 år gick jag dit och gjorde allt för att lära mig att spela fiol medan jag LÄNGTADE efter att få lära mig rita och måla! När de två åren led mot sitt slut började jag också känna mig färdig med musiken. Desto större var min fascination och förälskelse för färg när jag kom till målerikursen och där förstod att jag är skapad till att vara en bildkonstnär.

 

Min kärlek för färg, form och komposition växte sig allt starkare under åren och jag kompletterade mitt skapande med fotografi när jag 12 år gammal och fick min pappas gamla filmkamera. Till en början fotade jag blommor och landskap. Senare i tonåren började jag fota massor av porträtt och jag fick också mitt första fotojobb som mingelfotograf. För 7 år sedan insåg jag hur kul det är att fota bröllop och barn, och har jobbat med det sedan dess.

 

Jag älskar att få fram skönheten i varje person, att få visa dennes personlighet och genuina känslor på bild. Jag brinner för att hitta vackra miljöer och ljus, som en åker i solnedgången på sommaren , i skogen täckt av snö eller utanför mitt hem när solen skiner genom lönnbladen. Jag är en professionell dagdrömmare! Jag är en bröllopsfotograf med bas i Stockholm men jag reser gärna iväg för nya äventyr. Dessutom älskar jag att själv stå framför kameran och strävar efter att få mina kunder att känna likadant!

photo_by_masha_golub(776).jpg
photo_by_masha_golub(331)_1.jpg
photo_by_masha_golub(483).jpg

MITT LIV i korta drag

1995

2002

2009

2013

2019

2020

2024

Upptäckta att jag älskar att måla tavlor. 

En gammal analog kamera fick jag av pappa. Mina första motiv blev landskap och blommor

Mingelfotografering av Robinson deltagare på en Finlandsbåt blev mitt första fotouppdrag. 

Jag fick spontan idé att fotografera bröllop och har gjort det sedan dess, under åren la jag till dop, gravid, företag och andra typer av fotograferingar. 

Sa ja till Kristofer i Tofta Kyrka på Gotland. Insåg hur viktiga bilder på kramar med föräldrar är

Jag blev mamma till sonen Leo och insåg att tiden går fort är inget påhitt

Ser fram emot mitt 12e bröllopssäsongen. 

fotograf-stockholm_7.jpg
Bröllopsinbjudan_2.jpg

NÅGRA   favoriter

Firefly 20240314150007.png

01 HEMINREDNING

Har varit ett stort intrese för mig de senaste åren. Jag älskar minimalistiska, ljusa färger och blandning av modernt och vintage.

bröllopsfotograf-stockholm_28.jpg

02 MATLAGNING

03 AKVARELLMÅLERI

Älskar att leka med kryddor och inspireras från kök i hela världen. 

Mitt andra största passionen förrutom fotografi , är akvarellmåleri där favoritmotiv är blommor 

Skanning_20210104_edited.jpg
AAA1hs_4 (1).jpg

04 RESA

Resa gör jag gärna och mycket. Några favoriter är Italien och Frankrike. 

05 FOTOGRAFERA ÄKTA KÄNSLOR 

Jag älskar att få alla små och stora ögonblick. 

9S1A8434.jpg
bottom of page